A Season 4 Reloaded frissítés új tartalmakkal bővíti a Warzone világát, és itt van, hogyan szerezheted meg az új Sentry Gun Killstreaket.

A Warzone játékosok új dolgokat tapasztalhatnak meg, amikor a Season 4 Reloaded frissítés megérkezik, mint például az új játékmód, és az állítólagos repülőgépek is.

A Warzone rajongók számára mindig izgalmas időszak, amikor egy új frissítés érkezik, és új tartalmakat hoz. A rajongók először láthatták, milyen tartalmak lesznek a Warzone Season 4 Reloaded frissítésében, amikor az Activision nyilvánosságra hozta a frissítés ütemtervét.

Az egyik érdekesebb tartalom, ami ebben az ütemtervben szerepelt, az új Warzone Sentry Gun Killstreak volt, amit a játékosok megszerezhetnek és használhatnak majd az ellenségeik lekaszálására.

A Modern Warfare-ban található Sentry Gun

Így szerezheted meg te is.

A Warzone Sentry Gun killstreak hivatalos leírása szerint ugyanúgy működik, mint a Call of Duty: Black Ops Cold War és Modern Warfare játékokban. Az új Killstreak 180 fokos sugarú körben pásztázza az előtte lévő területet, és golyózáport zúdít az általa észlelt ellenségre. Ez a Killstreak azonban „csak” egy percig tart, mielőtt felrobban. Ahhoz, hogy megszerezd a Sentry Gun Killstreak-et, át kell menned a Red Doorokon.

A következőket kell tenned:     

  • Ugorj be Verdanskba
  • Keress egy Red Doort és menj át rajta
  • Lootold ki Red Door szobában lévő dobozokat
  • Ezt addig tedd, amíg meg nem találod a Sentry Gun killstreaket

A játékosok nem fognak mindig Sentry Gunnal rohangálni,

mivel csak egy rendkívül ritka Legendary item dropként lehet megkaparintani, miután átkutattad a Red Door szobában lévő Supply Boxokat. Ez a legújabb Killstreak, amely csatlakozott, miután a Combat Bow a 3. szezonban debütált. Taktikailag okosnak kell lenned, amikor ezt a tárgyat elhelyezed, hogy maximalizáld a benne rejlő lehetőségeket.

 

Szerintetek a Sentry Gun Killstreak beleillik a Warzone-ba?

Simán
Nem
Created with SiteListener

Őszintén, nagyon érdekes döntésnek tartom egy ilyen Killstreak bevezetését a játékba. Rengeteg problémával járhat még, de lehet rengeteg vicces klip is készül velük, amiket majd megoszthattok velünk. Illetve a végső körök egy nagyon szemét kijátszását is már előre látom.

Mindenesetre megkérlek benneteket, hogy szavazzatok, mivel nagyon kíváncsi vagyok ti hogy gondoljátok.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×