A Call of Duty: Warzone Season 4 Reloaded új módot vezet be Payload néven, és ez még csak a kezdet.

Nemrég jött a hír, hogy egy teljesen új játékmód érkezik a Warzone Season 4 Reloadedbe. A többjátékos játék új szezonja kiegészül a Payloaddal, a Warzone első objektív alapú játékmódjával, ami egy konvojról szól, amelyet vagy meg kell védened, vagy el kell pusztítanod.

A Black Ops – Cold War zombis módjának új, Berlinben játszódó Mauer de Toten pályájával és számos más újdonsággal együtt a Payload július 15-én érkezik, amikor a Season 4 Reloaded elindul a Black Ops – Cold War és a Warzone számára is.

De mi is ez a Payload játékmód?

Az új módban két 20 fős csapat küzd meg egymással. Az egyik csapat egy szigorúan titkos műholdas alkatrészeket szállító konvojt vezet át egy sor ellenőrzőponton, míg a másik csapat megpróbálja megállítani őket.

A támadó csapat akkor nyer, ha az összes jármű átjut az összes ellenőrzőponton a mérkőzés időkorlátján belül. A védekező csapat nyer, ha ez nem történik meg. Elég egyszerű, igaz? Nos, a képletben van néhány csavar, ami extra káoszt okoz. Először is, a játékosok a respawnoláskor beugranak, és ahogy a konvoj előre dübörög, a térképet átkutathatják pénzért, fegyverekért és fejlesztésekért.

Másodszor, a védekező csapat akadályokat vásárolhat és építhet, hogy megzavarja a konvojt. Az összehangolt csapatok képesek lesznek halálos csapdákat felállítani, és a konvoj sofőrjeinek fokozott készültségben kell lenniük, hogy ez ne történhessen meg.

Az új szezonban néhány új fegyver és egy új killstreak is bevezetésre kerül.

A fegyverek az OTs 9 SMG, amely nagy tűzgyorsasággal rendelkezik, de alapértelmezés szerint korlátozott, 20 töltényes tárral, ami tuti majd 120-as tárra növekszik, ahogy ismerjük ezeket a fegyvereket.

OTs 9 SMG

Valamint egy óriási buzogány, amely azonnal halálos, ha elég közel tudsz kerülni valakihez ahhoz, hogy használd. Mindkét fegyvert játékbeli kihívásokon keresztül vagy a megfelelő bolti csomagokban lehet megszerezni.

Alig várom, hogy majd Riot shieldel meg stunnal rohangáljanak rám és kapjam a bonkokat

Az új killstreak a Sentry Gun. Egy automatizált lövegtorony, amely a Black Ops – Cold Warban és a Modern Warfare-ben is megjelent. Közel 180 fokos előre irányuló ívben pásztázik, és a telepítés után egy percig minden ellenségre, aki a látómezejébe kerül, golyókat szór.

Hát, hogy őszinte legyek érdekes döntéseket hoztak a játékfejlesztők a mostani Reloaded patchel.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×