Egy érdekes új kiszivárgás arra utal, hogy a repülőgépek fontos szerepet játszanak majd a Warzone-ban a Season 4 Reloaded frissítés után.

A többi battle royale játékhoz hasonlóan a Warzone is a járművek hozzáadásának útjára lépett, hogy a játékosok gyorsan és (többnyire) problémamentesen mozgolódhassanak a térképen. Idővel egyre több jármű került be, pl. a motorok, melyek a fő Season 4 frissítésben érkeztek – és néhány pletyka már emlegeti a többit is.

Most, hogy a Season 4 reloaded frissítés előttünk áll, úgy tűnik, hogy új járművek is szerepet játszhatnak az új 20v20 Payload módban, különösen, mivel az egyik legismertebb Call of Duty leaker, aki a ZestyLeaks néven fut, talált néhány dolgot.

Hamarosan érkeznek tehát a repülőgépek?

Megjegyezte, hogy a jelenlegi játékfájlokban repülőgépeket említenek az új Payload módhoz. „A Payload, az S4R-rel érkező új 20v20-as játékmód szkriptfájljában találtam néhány érdekes fájlnevet és szkriptkódot” – tweetelte,  és azzal folytatta, hogy a módban mindkét csapat számára spawnolnak majd repülők.

 

Korábban már volt valami, ami egyébként is felkeltette a játékosok érdeklődését: az a tény, hogy a Warzone-ban már van egy „Invert Vertical Look” beállítás, mely „Csak Repülőgépek” funkcióval van felszerelve. A szemfüles gamerek szerint ez csak a 4. szezonban került a játékba.

Ez tökéletes alapja lehetne ennek az elméletnek. Vajon tényleg így is lesz? Mit gondoltok? 

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×