Június 30-án egy vadonatúj patch érkezett a Warzone-hoz, ám úgy tűnik, hogy ezeket most mind visszavonták.

A Raven Software június 30-án egy vadonatúj patchet adott ki a Warzone fegyvereihez,  mely különböző finomításokat tartalmazott, köztük a FARA 83, a C58 és a Nail Gun nerfet is.

A Warzone 4. szezonja még június 17-én jelent meg, rengeteg változtatással és 3 új fegyverrel. Azóta az egyik kapott már egy nerfet, – ami az MG 82 volt, és természetesen ezt a gyengítést a játék rajongói tárt karokkal fogadták.

Június 30-án, az az tegnap este érkezett a legújabb frissítés, amely ezeket a változásokat magában foglalta, néhány kulcsfontosságú fegyverhez nyúltak csak hozzá – továbbá pár attachment is terítékre került. A vitatott Nail Guntól kezdve a rendkívül népszerű  FARA 83-ig, az újabb fegyverek voltak a középpontban.

Ám itt következett valami, amire senki sem gondolt.

Alig néhány órával a javítás élesítése után a Raven Software kénytelen volt példátlan lépést tenni és visszavonni a frissítést.

Itt egy videó, amely bemutatja a FARA 83-at és a Krig 6-ot a rollback patch után.

 

Sajnos pontos információ még egyelőre nincs arról, hogy miért lett visszavonva a patch, – ám ez hátha jobb esélyt nyújt a Raven Software csapatának, hogy egy effektívebb nerffel álljanak elő.

Lassan megtanulhatjuk: az első nerf szinte sosem nerf.

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×