Megjelent a Call of Duty: Warzone 4. évada, ami egy teljesen új meta-fegyvert hozott a játékba. Hamarosan jön is rá a nerf.

Sokak örömére rengeteg újdonsággal elindult a Call of Duty: Warzone friss, negyedik évada. A frissítés egyik nagy újdonsága volt az MG 82 LMG, amely igen gyorsan uralni kezdte Verdansk területeit. Annyira népszerű és annyira OP lett a fegyver, hogy

a Raven Softeware máris bejelentette a nerfet.

A fejlesztők által kiadott Patch Notes szerint az LMG-k között a leggyorsabb az MG 82, ami elég csábító lett a játékosok számára ahhoz, hogy azonnal ráugorjanak. A fegyver a streamerek körében is népszerű lett, így sokan ki akarták próbálni. A 4. évad elindulása óta rengetegen futkosnak vele, nem véletlenül.

Az MG 82 nemcsak gyorsan lő, de gyakorlatilag nincs visszarúgása. Abszurd távolságokból szét lehet vele szedni az ellenfeleket. Nem meglepő tehát, hogy a fejlesztők tervezik a nerfet, ami már pár napon belül élesedhet is. Ahogy a Raven Software kifejti, az LMG túl erős, amin változtatni kell.

Ha még valaki nem próbálta ki, a fegyver ennyire erős:

 

Hogy pontosan milyen módon és mennyire nerfelik majd a fegyvert, azt egyelőre nem lehet tudni. Valószínűleg kap egy hatásos visszarúgást. A nerf akár napokon belül itt lehet, szóval addig tessék használni, amíg még lehet.

Te örülsz neki, hogy nerfelik a fegyvert?https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×