A Loki skin feloldása piszok egyszerű, de el kell dönteni, hogy megéri neked ez a skin, vagy megleszel nélküle.

A Marvel gonosz tréfacsináló istene érkezik a Fortnite-ba, csatlakozva számtalan más licencelt skinhez a játékban a Marvel, a DC, a Star Wars, a The Walking Dead, a Stranger Things.

Ez nyilván jó időzítés, mivel a Loki sorozat jelenleg a Disney+-on fut, szóval nagyjából ő a legfelkapott MCU-karakter mostanában. Az pedig egyáltalán nem keserű irónia, hogy Thanos most érkezett meg a játék Item Shopjába.

Loki szerencséjére nem fog eljutni az Item Shopba. És nem, ő sem a titkos skin ebben a szezonban – az most Superman. Helyette Loki a júliusi Fortnite Crew skin.

Loki teaser

Azok számára, akik nem tudják, a Fortnite Crew egy havi előfizetéses szolgáltatás, amely havonta egy exkluzív skint és sok más kozmetikumot és/vagy töltőképernyőt, valamint némi V-Buckot tartalmaz, amellyel más kozmetikai tárgyakat lehet vásárolni. Ha pedig abban a hónapban Battle Pass is megjelenik, akkor azt is megkapod.

A Fortnite Crew előfizetés 1000 V-Bucks/hónap.

Loki tehát júliusban jelenik meg ennek az előfizetésnek a részeként, és csak így juthatsz hozzá a skinhez. Nem fog Battle Passba vagy az Item Shopba érkezni, és nem nyerheted meg egy különleges kupán sem. Csak egy Fortnite Crew előfizetés hozhatja el Lokit a játékodba.

 

Ez egy erős eladási pont az Epic részéről, és a Crew nem egy szörnyű üzlet, ha szereted a Fortnite-ot és rendszeresen költesz pénzt a játékra. Egyelőre még nem láttunk hivatalos képet Lokiról a játékban, de amint kikerülnek a képek, rögtön értesítünk titeket.

Mit gondoltok, nem túl önző döntés az Epictől?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×