Nem szórakozik az Epic Games, a The Walking Dead világával is összemossák a Fortnite: Battle Royale-t. Hamarosan megérkeznek a skinek.

A Fortnite már évek óta igazán erős kollaborációk terén. Talán az Epic Games volt az első olyan kiadó, amely ennyire erősen ráfeküdt a különféle együttműködésekre. A híres Battle Royale-ban már képviseltette magát a Marvel, na meg a DC képregényes univerzum is, de felbukkant a Borderlands, John Wick, de még a Star Wars franchise is. Most pedig az AMC arany tojást tojó tyúkja, a Walking Dead is bekerül a repertoárba.

 

Két ikonikus karakter is megvásárolható lesz december 16-tól. Jones ügynök ígérte, hogy több profi vadász és harcos is érkezik még a Zero Point szezon során a játékba, ám egy ilyen bejelentésre véleményem szerint kevesen számítottak. Mando és Grogu Battle Pass szereplése után Kratos és Master Chief is csatlakozott a kaotikus harchoz a Battle Royale szigeten, s a következő duó Rick Grimes jobb-és balkeze, Michonne és Daryl Dixon lesz.

A bemutató alapján Michonne az ikonikus katanáját fogja megkapni, mint kiegészítő, Daryl pedig két nagyobb bicskát kap majd, mint Dual-Pickaxe.

A szóban forgó tartalmakat legkorábban jövő hét szerdán, december 16-án oldhatjuk majd fel.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×