A Nexus Wars a Fortnite Battle Royale eddigi legőrültebb szezonja. A Marvel képregényes univerzumot kánonosító időszak sokak számára visszahozta az életet a játékba.

A Nexus Wars a Fortnite Battle Royale eddigi legőrültebb szezonja. A Marvel képregényes univerzumot kánonosító időszak sokak számára visszahozta az életet a játékba. Szuperhősök, gonoszok és Fortnite karakterek vadásznak egymásra, a történet pedig lebilincselő.

Donald Mustard, a Fortnite kreatív igazgatója azt ígérte, hogy Galactus érkezése után a játék történetének legnagyobb szabású játékbeli eseményét izgulhatjuk majd végig. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a szezonnal nem áll le az együttműködés, továbbra is fontos szerepet kapnak majd a Marvel karakterek.

Ezt meglovagolván a mai nap igazi Marvel-napot tart az Epic Games. Az Item Shopból megvásárolható az összes olyan tematikus tartalom, ami eddig a játék boltjában felbukkant. Ha tehát eddig lemaradtál a kedvencedről, most esélyed adódik javítani ezen a hibán!

 

A Deadpool variánsok, az X-Force csapat, Blade, de még Daredevil és Ghost Rider is elérhető jelenleg az Item Shopban. Sőt még a nyáron debütáló Captain America is megvásárolható ismét. (Érdekesség, hogy vele még Thor Mjöllnirjét is használhatjuk!)

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×