Miután a Raven a földbe döngölte az AMAX-ot, elhozta nekünk a C58-at, hogy mindenképp Cold War fegyvereket használjunk.

A Warzone negyedik évada vadonatúj fegyvereket hozott Verdanskba. Már az MG 82 könnyű géppuska is rendkívül erősnek bizonyult a csatatéren, amit gyorsan nerfeltek is. A legjobb kiegészítőkkel felszerelve az új C58 Assault Rifle is erős ellenfél lehet a Warzone-ban. Hogy maximalizáljuk a benne rejlő lehetőségeket, elhoztam a legjobb C58 loadout-ot.

Ahhoz, hogy a kezedbe vehesd a C58-at, el kell érned a Battle Pass 31. szintjét, ahol ingyenesen feloldhatod, persze tudom, hogy sokatok már rég feloldotta a fegyvert és már tudja, mik a legjobb kiegészítők rá, de nem mindenki olyan gyors, mint páratok.

A fegyver nagy lövedéksebességgel, de lassú tűzgyorsasággal rendelkezik. Lecseréli az AMAX-ot, ami lassan feledésbe merül a sok nerf miatt.

Remélem, mostanra elértétek a Battle Pass 31. szintjét, hogy ti is kipróbáljátok ezt az állatot.

Az egyik legjobb C58 Loadout

Én egyszerűen imádom kiszedni vele az embereket a heliből

  • Muzzle: Agency Supperssor
  • Barrel: 18.5″ Task Force
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Field Agent Grip
  • Ammunition: 45 Rnd Drum

Az első a Agency Suppressor, amely biztosítja, hogy a lövéseid rejtve maradjanak a mini térképen. Emellett a tartozék javítja a fegyver lövedéksebességét, a visszarúgást és még a sebzést tartományát is. Ezt követően a 18,5″ Task Force Barrel, ami számos előnyt biztosít a C58 számára. Ez a jobb függőleges és vízszintes visszarúgás-szabályozás, a jobb lövedéksebesség és a hatékony sebzési tartomány formájában jelentkezik.

Az optikához az Axial Arms 3x-os optikája elegendő zoomot biztosít ahhoz, hogy nagyobb távolságból is szétszedd az ellenséged. Ennek érdekében a Field Agent Grip-et használd, hogy még jobban növeld a vízszintes és függőleges recoil controllt. A lőszerkapacitás növeléséhez mindenképpen a 45 Rnd Drum tárat használd, mivel az 55-ös lejjebb veszi a célzási sebességet.

A C58 a játékban a legmegfelelőbb a nagyobb távolságokra történő harcokhoz. Ezért érdemes egy közelharcra alkalmas fegyverrel párosítanod, hogy a lehető legsokoldalúbb legyen a felszerelésed. Csak ajánlani tudom a Nail Gunt, ameddig nem nerfelik a sok siránkozás miatt.

A Nail Gun tökéletes választás mellé, amig nem nerfelik

 Mit gondoltok, tényleg erősebb a C58, mint az AMAX?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×