Nosztalgiavonatra fel. A legendás spanyol válogatott hiányzó láncszeme is megérkezett, és Iniesta egy igazán impozáns lappal repít minket a múltba.

A múlt héten a 2014-es VB győztest gólt szerző Mario Götzére emlékeztünk. Ezen a héten 2010-be utazunk, ahol Iniesta győztes találatáról emlékezünk meg.

 

A FIFA 21-ben újra összeállhat a legendás spanyol középpálya. A Xavi ICON SBC-vel, Iniesta Moments lapjával és Busquetes Moments lapjával visszahozhatjuk a régi spanyol aranykorszakot és újra ki tiki-takázhatjuk az ellenfél játékosait.

Az SBC amúgy egyáltalán nem vészes. Egy 86-os csapatot kell érte beáldoznunk 65-ös Chemvyel. Speciális lap nem kell.

Opcionálisan támadó középpályás poszton, valamint CM poszton is bevethető. Short & Lean Body type, 5-ös SM és 95-ös Dribbling mellett az apró mozdulatok igazán jól érződnek a lapon. Kis mérete ellenére nagy fizikai erővel áldották meg, így könnyedén tartja meg a labdát a pályán. Lövései halálosak, ami mellé kapott egy Finesse traitet is.

A lap azt adja, amit elvártunk tőle. Egy nosztalgikus apró középpályás, aki varázsol a labdával. Sajnos, mivel a japán ligában játszik, spanyolok nélkül nehéz linkelni, de ha van egy Moments Xavid, akkor ne vedd el tőle örök társát a középpályán.

Mit ajánlok? Ha szeretted Iniestát akkor midenképp érdemes kivenni. Ilyenkor már inkább arra menj rá, hogy élvezd a játékot és ne arra, hogy minél metább csapatod legyen. De Iniesta tökéletesen beleillik a mostani meta középpályára.

 

Te megcsinálod Iniesta lapját?

×