A Festival of Football első napján a korábbi nemzetközi tornákból is hozott emléket a promó. Mario Götze VB győztes találatára emlékezünk ezzel a lappal.

2014-ben Németország Argentínával nézett farkasszemet a Világbajnokság döntőjében. A rendes játékidő gól nélküli döntetlennel végződött. A mérkőzésről és az aranyéremről mindössze egy találat döntött. A szerzője nem más volt, mint Mario Götze.

 

A Festival of Football első napján erről a gólról emlékezünk meg egy speciális Moments lappal. A lap kiváltásáért egy 83-es és egy 86-os csapatot kell összeraknunk, ami így nagyjából 170-180 ezer zsetonba fog fájni.

A Dortmund egykori sztárja 5-ös trükkmozdulatot és 4-es gyengébbik lábat kapott, ami talán az idei meta egyik legmeghatározóbb kombinációja. Götze H/M work rate mellé Average Body Type párosul. Lövései, passzai, gyorsulása és labdavezetése is kimagasló. Ehhez párosul egy 91-es Stamina és egy 86-os testi erő is, amivel azért lehet kezdeni valamit. Traitek szempontjából a Finesse mindenképp hasznos, viszont a Long Shot statot mindenképp turbózni kell. Leginkább Hawk chemyt raknék rá, a sebesség és lövések kimaxolása miatt, valamint az agresszióján is növelünk.

Beépítés szempontjából, ha nem németekkel játszol gond lehet, de például Dumfries segíthet egy strong link létrehozásában.

Mit ajánlok? Super Mario egy igen impozáns lappal gazdagodott, ami ár/érték arányban teljesen patika. A probléma a linkeléssel lehet, ugyanis mivel eredivisie játékos így ikonok nélkül maximum soft linket tudunk csatolni hozzá. Ha nemzeti csapatokkal játszol már a nyáron, akkor egy német válogatottba simán befér.

Te megszerzed Götze új lapját?

×