Tavaly a Summer Heat alatt már megjelent, most a Festival of Football alkalmával pedig visszatér a dán karmester. Eriksen lapjáért csak SB meccseket kell játszanunk.

Tegnap hivatalosan is kezdetét vette az EURO 2020, amely egy új promóciót is hozott a FIFA 21 világába. A Festival of Football, avagy röviden csak FOF lapok már nyithatóak a csomagokból. A dánok kapitányát pedig ingyen is megszerezhetjük, mindössze néhány SB meccset kell játszanunk érte.

Lássuk hát a feladatokat:

  • Far Out Finishing – Rúgj 5 gólt a tizenhatoson kívülről Squad Battles játékmódban, legalább Professional nehézségi szinten ( vagy DR-ben.)
  • 4 Star Setup – Adj gólpasszt 3 különböző mérkőzésen legalább 4 csillagos trükkmozdulattal rendelkező játékossal Squad Battles játékmódban, minimum Professional nehézségi szinten ( vagy DR-ben.)
  • Successful Seven – Lőj gólt 7 különböző mérkőzésen Serie A játékossal Squad Battles játékmódban, legalább Professional nehézségi szinten ( vagy DR-ben.)
  • Crucial CAM – Adj gólpasszt Through Ball segítségével 13 különböző mérkőzésen CAM pozícióban játszó játékossal ( a kártya pozíciója kell CAM legyen nem ingame felállásban ) Squad Battles játékmódban, legalább Professional nehézségi szinten ( vagy DR-ben.)

H/H workrate, unique body type, igen mutatós statok, mindennel megvan áldva, hogy egy nagyon jó támadó középpályást szerezzünk. Nálam a hétvégén 4-1-2-1-2-es felállásban fog bemutatkozni meglátjuk, hogy mit fog tudni hozzátenni a jelenlegi csapatomhoz Eriksen. A dánok emellett ma pályára is lépnek, így még a fejlődéshez szükséges első győzelmet is megszerezhetik.

Nálad fodder, pados, vagy kezdő játékos lesz Eriksen FOF lapja?

×