Annyira OP az új MG 82, hogy már a nerfet követelik a játékosok.

Elkezdődött a Warzone negyedik szezonja. Az új szezon játékmenetbeli változásokat és több tartalmat, például új fegyvereket hozott a játékba. Az egyik ilyen fegyver az MG 82 nevet kapta. Ezt a fegyvert a battle pass 15-ös szintjén ingyenesen feloldhatod.

Már az alapfegyver is elég erős, hiszen a LMG kategóriában a leggyorsabb tűzgyorsasággal rendelkezik. Emellett a fegyver alig rúg vissza. A legjobb tartozékokkal felszerelve javíthatod az MG 82 legjobb tulajdonságait a Warzone-ban, miközben a gyengébb területeit is erősítheted.

Íme, az egyik legjobb MG 82 setup:

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Barrel: 16.4” Task Force
  • Underbarrel: Field Agent Grip
  • Rear Grip: Serpent Wrap
  • Optic: Axial Arms 3x

Először is, az Agency Supressor Muzzle-t kell használnod az MG 82-hez. Gondolom ez már nem lep meg senkit, mivel szükséged van hangtompításra, hogy elrejtsd a lövéseidet a minimapról. Ezenkívül ez a tartozék jobb függőleges visszarúgás-szabályozást, lövedéksebességet és hatékony sebzési tartományt biztosít.

Ezután a 16,4″-os Task Force cső tovább javítja a lövedék sebességét és a hatékony sebzés hatótávolságát. Ezzel egyidejűleg jobb függőleges és vízszintes visszarúgás-szabályozást fog tapasztalni. A pontosság és a visszarúgás további javítása érdekében használja a Field Agent Grip-et a cső alatti opcióként.

Még érdemes lehet kipróbálni a Calvary Lancer Barrelt, mivel a Ground Fall event alatt páncélozott teherautókat hívhatnak le a játékosok.

 

Egy másik fontos tartozék a Serpent Wrap. Ez megnöveli a célzási időt, így sokkal gyorsabban tudod bemérni az ellenfeleket. Optika szempontjából az Axial Arms egy erős versenyző. Ez elegendő zoomot biztosít ahhoz, hogy a fegyver közepes és nagy távolságokon darálja le az ellenfeleket.

Mivel az MG 82 a Warzone-ban a nagy hatótávolságú harcra alkalmas, érdemes egy közelharcra alkalmas fegyverrel párosítani. Bár személyes véleményem szerint közel is szépet szakit.

Próbáljátok ki mindenképp, nem fogjátok megbánni!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×