A Warzone 4. szezonja új korlátozott ideig tartó jutalmakat hoz el nekünk, köztük egy exkluzív blueprintet.

A Warzone 4. szezonja már itt van a sarkon, és a Raven Software rengeteg új tartalommal készül a játékosok számára. Vadonatúj POI-k, több új fegyver és egy titokzatos piros ajtó. Ezekről mind irtunk nektek, de ha lemaradtatok róla, akkor bepótolhatjátok ITT.

Természetesen, mint minden új szezonban, egy korlátozott idejű esemény is bekerül a játékba, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy küldetéseket teljesítsenek egy sor exkluzív jutalomért.

A 4. szezonban az esemény neve Ground Fall lesz.

Ezekben a küldetésekben a térképen szétszórt különböző új POI-kat kell majd felkeresned.

Warzone Ground Fall esemény megjelenési ideje

Warzone Ground Fall esemény

A Warzone Ground Fall eseménye a 4. szezon mellett június 17-én kezdődik, ami azt jelenti, hogy a játékosok azonnal belevethetik magukat a játékba, és elkezdhetik a jutalmak megszerzését.

A Raven sajnos nem árulta el, hogy mikor ér véget ez az esemény, így mindenképp feküdj rá a küldetésekre, ha szereted ezeket a különleges ajándékokat.

A Warzone Ground Fall esemény céljai

Valószínűleg az új POI

Bár nincsenek részletek arról, hogy a játékosoknak milyen konkrét küldetéseket kell teljesíteniük az esemény során, a Raven elárulta, hogy a célok az új POI-khoz és fegyverekhez kapcsolódnak. Ez kétségtelenül azt jelenti majd, hogy a játékosok bizonyos számú killt kell elérjenek az új fegyverek valamelyikével, vagy teljesíteniük kell egy küldetést a térkép egyik új területén.

Ezen felül a Season 4 blogbejegyzéséből kiderül, hogy a játékosoknak meg kell majd találniuk és biztosítaniuk egy SAT linkeket, hogy exkluzív jutalmakat szerezzenek a profiljukhoz, így számíthatnak némi felfedezőútra Verdanskban.

A Warzone Ground Fall esemény jutalmai

Mint ahogy azt megszokhattuk, több küldetés lesz és minden egyes küldetésért kapunk valami apróságot. Illetve, ha az összes küldetést teljesítjük, egy fegyver blueprintet kapunk.

Íme, mire számíthatsz:

  • Emblémák
  • Calling Cardok
  • Műholdas fegyver charm
  • XP jutalmak
  • Epic Secondary Weapon Blueprint (az összes küldetés teljesítése után)

Remélhetőleg ez az event nem lesz annyira bugos, mint az Adler volt a harmadik szezon elején.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×