5 új fegyver, új Gulag és sok más vár ránk a negyedik szezonban.

A Call of Duty: Black Ops Cold War és Warzone néhány nap múlva új szezont kap, és a Treyarch végre előzetest adott a rajongóknak arról, hogy mire számíthatnak. Az új útiterv szerint a 4. évadban új fegyverek, és egy újabb frissítés érkezik Verdanskhoz.

Nem lesz olyan nagy, mint az előző.

Call of Duty negyedik szezon roadmap

A Verdansk újdonsága egy új helyszín lesz, amelynek középpontjában egy lezuhant műhold áll majd – ez állt az évad leleplező trailerének középpontjában, amely a múlt héten debütált a Summer Games Festen. Úgy tűnik, hogy a zuhanás elpusztít néhány meglévő építményt, de elég nagy ahhoz is, hogy a játékosok harcolhassanak benne és körülötte. Eközben a Verdansk 3. évad Reloaded kiegészítője, a Nakatomi épületét átnevezik Downtown Towerre, de egyelőre marad a játékban.

Lezuhan műhold

Szintén újdonságok a Verdanskban szétszórt piros ajtók. Az Activision nem sokat árult el róluk, de feltételezhető, hogy lehetővé teszik a teleportálást a térképen.

Red Door

Érkezik a Dirt Bike a Warzone-ba, elméletileg egy könnyen kezelhető és új leggyorsabb jármű lesz a játékban.

Dirt Bike

Az évad öt új fegyvert is tartalmazni fog.

MG 82 LMG (Battle Pass)

C58 (Battle Pass)

Nail Gun (Megjelenéskor)

OTs 9 (Szezon közben)

Mace

Nos, azt még nem tudjuk, hogy ez a scorestreak csak Cold War-ban lesz elérhető, vagy esetleg Warzone-ban is látni fogjuk.

Új Hijacked Gulag

A Hijacked nevű klasszikus map lebutított verziója, amely a jelenlegi Standoff Gulagot váltja majd fel a negyedik évad indulásakor.

Megjelenés

A Call of Duty: Warzone és a Black Ops Cold War 4. évada június 17-én jelenik meg. A szezonfrissítések a Black Ops Cold War esetében június 16-án, a Warzone esetében pedig június 17-én lesznek elérhetőek.

Gondolom érdekel, hogy mennyit is kell tölteni, hiszen erről híres a Warzone, erről minden infót megtaláltok ITT.

Kíváncsian várom, hogy mit fog hozni a negyedik szezon. Főleg a C58 érdekel majd, érdekes lehet egy G3 alapú fegyvert látni. De mivel hasonló fegyver, mint a SCAR, így nem tudom elképzelni mint meta fegyvert.

C58

Ez minden, amit a negyedik szezon hozhat nekünk, mit gondoltok az új fegyverekről?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×