Tegnap este érkezett meg a Warzone Season 4 előzetese, az akciódús bemutató sok érdekességet rejtett magában.

Valószínűleg mindenki látta már a Warzone Season 4 előzetest. Szóval leültem elemezni, hogy is mit hozhat nekünk a Season 4. Nos, hogy őszinte legyek, sokkal többre számítottam, lehet csak a Season 3-nak köszönhető nagy változások miatt érzem így, de ez csak akkor fog kiderülni, amikor a játékosok élesbe is kipróbáljak az új seasont.

Nézzük, mit hozott az új Season!

Ahogy a trailer is megerősíti, a Warzone folytatja a Call of Duty: Black Ops Cold Warral való közvetlen kapcsolatát. Megérkezett a Dél-afrikai operátor, aki a Warzone térképén lezuhanó műholdakért felelős.

Az új Dél Afrikai operátor.

Ezek a lezuhant műholdak új POI-k lesznek majd.

Emellett úgy tűnik, hogy a dirt bike is vezethető járművé válik, és visszatér a Minigun heli. Ami szinte biztos, hogy az első nap ki lesz kapcsolva a szokásos láthatatlan/halhatatlan bug miatt. Nem is értem miért erőltetik ennyire – Készüljetek fel, mert az első nap a rakétavetők lesznek a legjobb társatok.

Harmadjára próbálják meg belecserkészni a játékba.

Új fegyvereket is láthattunk a bemutatóba

Ez egy Nailgunnak tűnik, ami fogalmam sincs milyen szerepet tud majd betölteni.

Nailgun

Ez pedig egy nagy kaliberű pisztolynak tűnik, távcsővel és egy hatalmas muzzle breakkel. A videóban később egy lövésből kiszedtek vele egy helit…

Végül a promóképen látszik egy G3, ami nagy szerepet játszott a Hidegháború alatt.

Új Gulag

Erről csak 3mp-es kis klip látható, de szinte biztos, hogy a Gulagról van szó, hiszen látszik, ahogy a várakozó játékosok fent futkároznak.

Nektek, hogy tetszett a trailer?

 

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×