Ismét vethettünk egy-két pillantást a Far Cry 6-ra, aminek a Season Pass tartalmaiban a sorozat ikonikus gonoszai bőrébe bújhatunk majd.

Ismét bemutatkozott a Far Cry 6, bár most nem kaptunk olyan mértékű betekintést a játékba, mint alig két héttel ezelőtt. De sebaj, hiszen most egy kicsit jobban szemügyre vehettük Giancarlo Esposito által megformált Antón Castillót, ahogyan épp lemészároltat egy kisebb hajónyi menekültet.

A bemutató tulajdonképpen egy átvezető videó volt, ami elég valószínű a játék elejéből származik. Itt azt láthatjuk, hogy hősünk Dani éppen segítene pár menekültnek eliszkolni Yara diktatúrája elől, amikor az váratlanul rájuk talál a menekülésre használt hajó fedélzetén.

A jelenet egy kicsit (de csak egy nagyon kicsit) hasonlított Quentin Tarantino Becstelen Brigantik című remekművének egyik jelenetére – sőt, a várható végkimenetele is hasonló lesz. Hősünk megmenekül, és bosszút esküdve válogatott fegyverarzenállal felvértezve próbálja majd megdönteni Castillo uralmát.

A meglepetések viszont csak ez után jönnek!

 

Ahogyan az várható volt (köszi korábbi szivárogtató) a Ubisoft lerántotta a leplet a Far Cry 6 Season Pass keretén belül érkező DLC-kről is, melyekben egészen érdekes koncepcióra épülő történeteket játszhatunk majd végig. Ezekben a sztorikban ugyanis megcserélik a szerepeket és ezúttal nem a felszabadítók, hanem az ikonikus gonoszok bőrébe bújhatunk majd.

Bizony, a kiegészítő tartalmakban mi lehetünk majd a Far Cry sorozat legikonikusabb gonosza, Vaas Montenegro, de a negyedik rész nem kevésbé pszichopatikus Pegan Min karakterét is magunkra ölthetjük, ahogyan az önjelölt megváltó szektavezér Joseph Seed szerepét is eljátszhatjuk majd. Mindezt természetesen úgy, hogy mindent az ő „beteg” elméjükön és szemükön keresztül látunk, magyarul egészen szürreális élményben lesz részünk.

Mindezek mellett pedig kapunk még valamit! A Far Cry 3-ban debütált és ott irdatlan népszerűvé váló Blood Dragon is visszatér!

 

A megjelenésre sem kell olyan nagyon sokat várni: október 7-én érkezik PlayStation 4 és 5, Xbox One és Series konzolokra, illetve a Stadia játékstreaming szolgáltatásra.

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×