Pagan Min, Vaas és Joseph is visszatérhet a Far Cry következő címében. Nektek melyik volt a kedvenc főgonoszotok a korábbi játékokból?

A hétvégén zajlik az E3, ahol a Ubisoft paneljét is láthatjuk. A rajongók már tűkön ülnek, hogy a Far Cry 6-ot végre kezükbe vehessék, de még egy picit várni kell. A mai előadáson a játék hosszútávú terveire is sor kerülhet, és bemutathatják a Season Pass tartalmát is.

Bár a kiadó mindent megtett, hogy elkerülje a szivárogtatásokat, úgy tűnik sajnos nem mindenhol sikerült megfelelően a dátumozás. A tegnapi napon ugyanis egy reklám kezdett felbukkanni a neten, ahol a korábbi Far Cry címek főgonoszait láthatjuk. Először az orosz régióban vették észre, majd twitterre is redditre is felkerült. Korábban már rebesgették, hogy a Far Cry korábbi gonosztevői: Vaas, Pagan Min és a legidősebb Faith testvér Joseph is  visszatérnek, de azt nem gondoltuk volna, hogy a Far Cry 6 DLC tagjai lesznek. Ezt az információt még nem erősítette meg a kiadó és valószínűleg a mai előadás egyik fő témája lehet a Far Cry Season Pass.

A fenti képet a Ubisoft kanada osztotta meg, de a reklámban is ez a három dalia szerepelt.

Hogy miért csak néhány régióban volt elérhető a reklám azt nem tudni, valószínűleg az időzóna lehetett az oka. A mai Ubisoft Forward prezentációban többet is láthatunk majd. A Far Cry 6 október 7-én érkezik PC-re, PS5-re, PS4-re, Xboxokra és Stadiára is.

Neked ki a kedvenc főgonoszod?

×