A Ubisoft ezt a hetet egy nagy leleplezéssel zárta, hiszen tegnap este végre felfedték a Far Cry 6 első gameplay előzetesét.

Sokáig Giancarlo Esposito, aki a „The Mandalorian” és a „Breaking Bad” című sorozatokban is szerepelt, Antón Castillo diktátorként volt látható a játék plakátjain. A tegnap esti Far CRy 6 bemutató azonban tisztázta a főszereplő szerepét is. A „Far Cry 6” főszereplője Dani Rojas lesz, azonban a játékosok ezúttal eldönthetik, hogy nőként vagy férfiként szeretnének játszani. A következő előzetesben a Ubisoft egy női Danit mutatott be.

 

Dani egy gerillamozgalom részévé válik, amely megpróbálja megbuktatni Castillót és 300 ezer katonából álló seregét. A Ubisoft a történetet Yaraba helyezte, ami egy kitalált ország, bár a díszletet egyértelműen Kuba ihlette.

Természetesen ahogy az előzetesben látszik, ezúttal sem lesz hiány a különleges és hatásos fegyverekből, a cél pedig ismét az, hogy szép lassan minden ellenséget eltegyünk láb alól. Neked hogy tetszik eddig?

A „Far Cry 6”2021 október 7-én jelenik meg a tervek szerint Xbox Series X | S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna és PC platformokra.

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×