Napok múlva egy nagyon fontos, és egyben hasznos funkciókat tartalmazó iOS frissítés érkezik iPhone-ra és iPad-re.

Az Apple 2021 elején igen magas fordulatszámon pörög, hiszen egy egészen izgalmas esemény keretében bemutatták a kicsit ugyan drága, de egészen remek új készülékeit, illetve azt is bejelentették, hogy a jövő hét folyamán megérkezik a z iOS 14.5 frissítés.

Ezt a frissítést nem csak a hasznos új funkciók miatt övezi különösen nagy figyelem, hanem azért is, mert már tartalmazni fogja a felhasználókat védő új adatgyűjtési és hozzáférhetőségi szabályzatát. Ez rendkívül sok vállalatot állított az almásokkal szembe, ugyanis ezután már nem figyelhetik meg csak úgy a felhasználókat.

Emellett az iPhone-ok arcfelismerőjét is felturbózzák, ami képes lesz maszkon keresztül is felismerni minket – apropója, hogy ehhez egy Apple Watch is szükségeltetik.

Az Apple a játékosoknak is kedvez, ugyanis az újgenerációs konzolok újabb kontrollerei is támogatottak lesznek, ami azt jelenti, hogy a PlayStation 5 DualSense és az Xbox Series upgradelt kontrollerét is csatlakoztathatjuk az iOS-es kütyükhöz. Ez pedig remek időzítés, mivel a Microsoft is a héten tette elérhetővé iOS-en a böngésző alapú Game Pass-t.

A frissítés valamikor a jövőhét folyamán – tehát április 26 és május 2 között – élesedik majd.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×