Nem aprózta el a cég.

Az Apple kedden este, a szokásosnak mondható 19:00 időpontban tartotta meg a legújabb bemutatóját. Az almás cég rajongói ezúttal sem maradtak új vagy frissített termékek nélkül. Nézzük is miket lepleztek le az esti keynote során, a nevükre kattintva a hivatalos, bővebb, magyar nyelvű specifikációt is elolvashatod!

AirTag

Régóta pletykálták a megjelenését, a „Find My” hálózatra kapcsolódva az AirTaggel ellátott tárgyainkat már esélytelen lesz elveszítenünk. Ideális lehet kulcstartóként vagy épp a tárcánkban elrejtve.

Új AppleTV

Frissült az almás gyártó TV okosító eszköze is, épp ideje volt már. Átalakított távirányítóval és több új funkcióval vértezték fel az újdonságot. Telefonunk segítségével pedig akár még kalibrálhatjuk is a TV készülékünk színhűségét. Az A10X processzor helyett pedig már az A12 duruzsol a kis dobozban.

M1 iMac

Az Apple All-in-One számítógépe megkapta a MacBook Air/Pro és Mac Mini szériában már november óta duruzsoló M1 chipet. A 21.5 és 27 inches kijelzőket leváltotta egy egységes 24 inches, 4.5K(!) felbontású megjelenítő, az M1-nek hála pedig elképesztően vékonyra sikerült a gép.

M1 iPad Pro

Az iPad Pro szintén megkapta az M1 chipet, el sem tudjuk képzelni mire lehet majd képes így a táblagép. Eddig is mérföldekkel a többi tablet előtt uralta a kategóriát, nem lennénk a többi gyártó helyében. 5G változatban is elérhető lesz majd, de minden más egyéb földi jóval is megpakolták, így 2TB tárhelyű, 16GB memóriás modell sem lesz elképzelhetetlen.

Nektek melyik új termék a kedvencetek?

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×