Ha angol celebek pénzügyeiről van szó, a Mirror magazin mindig mindenre fényt derít. Így derült ki David Beckham EA-vel kötött szerződésének összege is.

Az angol celebek magánügyeit felgöngyölíteni igyekvő Mirror ezúttal David Beckham és az EA együttműködésébe ásta bele magát. Egészen konkrétan abba, mennyit kapott Beckham azért, hogy a PES helyett a FIFA-t válassza. A korábbi válogatott legenda, a Manchester United korszakos zsenije ugyanis egy bombaüzlet értelmében végre megkapja első ikon kártyáit a FIFA-ban.

A FIFA 21 adatbányászai már ki is nyomozták a hivatalos értékeket: David Beckham 87, 89 és 92-es ikon lapokkal érkezik majd. A végső bejelentésre még várni kell, ezeket az EA november 27-én teszi közzé. De addig is, hogy még nagyobb legyen a felhajtás, a fejlesztők lehetővé tették, hogy ingyenes, 86-os Beckham lapot szerezzünk a játékban.

Becks visszatérése alkalmából egy speciális Real Madrid lapot kap minden FIFA 21 játékos.

De térjünk vissza a Mirror nyomozására, és a szerződés részleteire.

Beckham x FIFA, mennyi az annyi?

A játékoshoz közeli források szerint az EA évi 30 millió fontot ajánlott Beckhamnek egy három éves szerződés keretében. A sztár azonban jobb ajánlatot alkudott ki magának, és végül feltornászta a három éves aláírást összesen 40 millió fontra. Vagyis 16 milliárd forintra.

? £13m-per-year
? £1.11m-per-month
? £256k-per-week
? £36,571-per-day

Beckham will be earning more than he ever did during his playing days ?

Közzétette: GiveMeSport – 2020. november 22., vasárnap

Ha kiszámoljuk, ez évente 5,4 milliárd forintot, havonta 450 millió forintot, és naponta 15 millió forintot jelent.

Beckhamnek, és nekünk is jó hír tehát, hogy három évre szól a megállapodás. Neki rengeteg pénzt, nekünk Beckham ikonokat jelent, még a FIFA 23 alatt is.

https://www.facebook.com/groups/fifaultimatehungary

×