David Beckham 2020-tól már a FIFA táborát erősíti. Visszatérése alkalmából egy speciális Real Madrid lapot kap, minden játékos.

Mint arról beszámoltunk a legutóbbi FIFA Pitch Notes során több sztár mellett David Beckham arcképe is bekerült a FIFA 21-be. Ahogy teltek a napok egyre több információ látott napvilágot, de végül az EA is megerősítette a hírt, miszerint David Beckham visszatér a FIFA-hoz.

A legendás angol labdarúgó is három kártyát kap, amelynek a pontos értékeit November 27-én fedik fel a nagyérdemű előtt. A játékba december 4-én debütál, akkortól lehet majd a csomagokban is megtalálni. David Beckham, mint a FIFA 21 nagykövete egy különleges bolti verziót is kap, mely lényegében ugyanaz, mint a sima változat, csak egy plusz relikviát ad a rajongóknak. Ezenfelül minden játékos egy igazán különleges lappal gazdagodik, ha Január 15-ig bezárólag bármikor belép a FUT-ba.

A 86-os kártya a Real Madridban való debütálására emlékez vissza még 2003, 2004-es szezonból. Ez az új lap elég sok lehetőséget biztosít, hiszen rengeteg labdarúgó kaphat egy esetlegesen gyengébb lapot a korábbi klubjával. Akár egy Cristiano Ronaldo LW lapot is szívesen megnéznék manchesteri címerrel. A komment szekcióba biztosan sokan rá fogtok kérdezni, ezért itt vannak a gyakran ismételt kérdések:

Minden játékos megkapja a 86-os Beckham lapot?

  • Igen, ha Január 15-ig bezárólag bejelentkeztél a FUT-ba, akkor megkapod a speciális David Beckham lapot.

A David Beckham verziót kell megvásároljam, hogy megkapjam a speciális lapot?

  • Nem, bármilyen verzió jó, kivéve a Nindento Switch Legacy version.

Beckham Prime verziója is nyitható lesz már első nap?

  • Nem, csak a Base és a Mid Icon nyitható December 4-től.

Nektek is megvan, az új szabadrúgás lövőtök?

 

 

×