David Beckham, aki a PES nagykövetenként volt jelen a futballvilág virtuális iparágában lehet, hogy már idén megjelenik a FIFA sorozatban.

Idén ismét újabb legendákkal bővült a játék. Nagy örömünkre már egy magyar legendával is futballozhatunk a FIFA virtuális mezőin, hiszen Puskás Ferenc is tagja lett az EA Sports hivatalos ikon csapatának. Az is lehet, hogy még idén egy újabb legendás futballistával bővül a keret, ugyanis David Beckham arcképét is hozzáadták a játékhoz.

A PES, mint a FIFA konkurenciája különböző szerződéseket kötött labdarúgókkal és klub csapatokkal. Így fordulhat elő az, hogy az AS Roma, valamint a Juventus se hivatalos néven szerepel a Seria A bajnokságban. David Beckhammel is hasonló szerződést kötött a Konami 2017-ben, akkor vált ugyanis a játék nagykövetévé. Elképzelhető, hogy ez a hosszú távú szerződés lejárt, hiszen a legutóbbi frissítésben a VOLTA celeb listája mellett az ő arcképe is felbukkant a játékban.

A VOLTA mód különlegessége, hogy csapatunkhoz exkluzív sztárokat és más sportágak versenyzőit is verbuválhatjuk. Ez ugye a legtöbb FIFA rajongót nem igazán köti le, de azzal, hogy David Beckham bekerülhet a VOLTA módba azt is jelentheti, hogy hamarosan már FIFA ikonként is részt vehet a FUT-ban. Én őszintén nagyon örülnék neki, ha tényleg így lenne. Tavaly Riquelme került bele télen a CONMEBOL frissítéssel lehet, hogy idén is bővítik a csapatot? Egyelőre az információ nem hivatalos, de ha esetleg összejön, akkor én mindenképp kipróbálom Beckhamet! Este érkezik a legújabb RTTF csapat, a mi előrejelzésünket itt olvashatjátok.

Ti örülnétek, ha David Beckham is tagja lenne a FIFA 21-nek?

×