A legendás angol középpályás lapjain a Passing, Shooting és Dribbling értékek dominálnak, könnyen a streamerek kedvence lehet.

Futótűzként terjed a FIFA 21 eddigi második legnagyobb szenzációja, miszerint David Beckham is bekerülhet végre az ikonok közé. Csak azért a második, mert a legütősebb hír természetesen Puskás bekerülése volt a FIFA legújabb részében.

 

Beckham várható érkezése már régóta a levegőben lógott, ám hosszútávú PES szerződése miatt eddig nem kerülhetett rá sor. Most azonban közelebbinek tűnik, mint eddig bármikor. Arcképe a VOLTA játékmódból már napokkal ezelőtt kiszivárgott, és mostanra már a konkrét lapokról is van bizonyíték.

David Beckham 87, 89 és 92-es ikon lapokkal érkezik majd.

Az értékek között a Passing, Shooting és Dribbling dominálnak, simán megközelítik a jelenlegi meta legjobb támadóit. Ha már Manchester United, akkor vegyük például Rashford abszolút népszerű 86-os lapját. Becks 87-es lapja a Pace kivételével szinte mindenhol ugyanúgy, vagy jobban teljesít, míg a 89-es Mid Icon kártya már szó szerint csak gyorsaságban marad le Rashford mögött. Az mondjuk igaz, hogy a Pace fájóan alacsony, Chemistry Style segítségével persze könnyen javítható a dolog.

Az nem kérdés, hogy Beckham lapjai akármilyenek is lesznek, garantáltan sikerre vannak ítélve, népszerűek lesznek. Az viszont már más kérdés, hogy vajon jól is lehet majd használni őket? Szerintetek bevethető és eredményes ikon kártyát sikerül kiadni a régóta várt sztárról?

 

×