Két új zsákbamacska SBC is a láthatáron ugyanis garantált TOTW, valamint Baby Icon csomag kódok is bekerültek a játék fájljai közé.

Hamarosan véget ér az első szezon, és megjelennek az Icon SBC-k, valamint az Icon swap tokenek is. A játék forrásfájlok között azonban most két új kódra is bukkantak a játékosok. Az egyik egy garantált TOTW, a másik pedig egy Baby Icon csomagot rejt számunkra.

A garantált TOTW az első és hatodik csapat játékosai közül ad egy játékost. Az első héten megjelent Renato Sanches, valamint Ben Yedder is új készletet kap. Ha ezek eladható játékosok lesznek, akkor mindenképp befolyásolni fogja a ritkább lapok piaci árát, de ahogy ismerjük az EA-t valószínűleg Untrade lapokat fog ránk sózni.

A másik kód, ami bekerült az pedig a Baby Icon csomag.

Ha jól emlékszem tavaly Black Friday alatt adták ki, és valószínűleg egy nagyobb csapatot kell beleraknunk, ha szeretnénk egy Baby Iconnal bővíteni a csapatunk. Annyira nem érzem erősnek, mert valószínűleg a lapok 10% éri majd meg, de bármikor eshet belőle egy Puskás. Hogy pontosan mikor érkeznek ezek a speciális SBC-k, azt még nem tudjuk. David Beckham viszont egyre többször szóba kerül a FIFA-val és a kódok között lehet, hogy a játékosok értékeire is rábukkantak. Ha igazak a hírek, akkor egyik kártyája RM lesz, valamint 92-es értéket kap. Három csillagos Skill és 4 csillagos WF-fel fog rendelkezni, High/High Work rate mellett. Kíváncsian várom, hogy tényleg megjelenik még idén.

Ti megpróbáljátok a szerencséteket a legújabb zsákbamacska csomagokkal?

×