Új sorozatunkban olcsó, de erős kártyákat nézünk át. Ha nem tudod, hogy milyen ligával indulj, vagy kire érdemes figyelni a Seria A keretéből, mi segítünk.

Szerdán végre útjára indult a WebApp. A grindolás megkezdődött, és jó magam is FIFA pont nélkül vágtam neki a játéknak. A játék elején, ha nincs jó nyitásod, eltart egy ideig, míg jó csapatot verbuválsz. Cikksorozatunkban olyan gyöngyszemeket válogattunk össze, akik azért megállják a helyüket a játékban, és nem kerülnek több százezer zsetonba. Elsőként a német bajnokságot vettük górcső alá, utána pedig Spanyolországba látogattunk. Lássuk, mit tartogat számunkra a csizmaszáron zajló Seria A.

Mivel már árcédulák is párosulnak a játékosok mellé, így mindenki fejében összeállhat a kezdőcsapatának összege. Érdemes monitorozni a játékosok árait, mert jelenleg, mint egy hullámvasút menete változik folyamatosan.

Bastos OVR 77

Egy elég erős kezdés csapatunk építéséhez. Védelmi statjai 80 körül mozognak, míg a Pace mutatója 80-nál mozog. A lap legnagyobb gyengesége az 59-es Stamina, de Bastos nem éves bérletet vesz a csapatunkba. Mindenképp Shadow chemyt raknék rá.

Romagnoli 83 OVR

Bastos mellé Romagnoli lapját néztem ki. Nagyon masszív védelmi statokkal lett ellátva. Ugyan a Pace mutatója alacsony, ezen mindenképp segít a Shadow Chemy. Ára nagyjából 5000 ezer zseton körül mozog, de olcsóbban is el lehet hozni.

Sandro Tonali 77 OVR

Elég erős kezdő védekező középpályás. Passzai jók, ahogy a labdavezető képességei is. Védekezése is és sebessége is rendben van. Mindenképp továbberősítem egy shadow-val, de összességében nekem bevált. Maximálásian elégedett vagyok a pályán nyújtott teljesítményével.

Nicoló Barella 80 OVR

Tonali mellett a másik középpályás, akit nagyon szívesen használok. Támadásban nem kiemelkedő, de egy védekező középpályásnak tökéletes a kezdéshez. Nálam rendszeresen nyeri a párharcokat, és jó labdákkal hozza játékba társait.  Ára nagyjából 1000 zseton.

Andrea Belotti 80 OVR

Csapatom fő góltermelője. Hunter chemyvel szinte maxos a befejezése. A feljátszott labdákat jól tartja meg. Gyengébbik lába 5 csillagos, így kapu előtt nem kell gondolkodni, hogy most melyik lábán van a labda. Fejjátéka is erős, ami az idei FIFA-ban megint fontos tényező. 650 zsetonért már be lehet szerezni, és ha egy jó gólvágó kell, akkor mindenképp ajánlom.

Simone Verdi 77 OVR

Mindössze 650 zseton, és tökéletes linket ad Belottihoz. Egy 200 zsetonos Deadeye chemyvel 84-es támadó középpályást varázsolhatunk belőle. Az egyetlen hibája, hogy könnyen eltolják, és hamar kifárad, de ha van valaki cserének egy félidőre tuti beválik

Ezek tehát azok a lapok, amiket szívesen ajánlok minden kezdőnek. Próbáljatok meg spórolni a zsetonnal, és jó vásárlásokat kivitelezni.

Ti még kit raknátok be a Seria A csapatba?

 

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×