Új sorozatunkban olcsó, de erős kártyákat nézünk át. Ha nem tudod, hogy milyen ligával indulj, vagy kire érdemes figyelni a LaLiga keretéből, mi segítünk.

Már csak egy nap és indul a grind a FIFA21-ben. Szerdán startol a WebApp, így elkezdődhet a csapatépítés az új szériában. A játék legelején még senki sem rendelkezik sok zsetonnal (kivéve, ha nyitottál egy nagyon mázlisat, vagy egy házat ráköltöttél FIFA pontra), így viszonylag olcsó megoldásból kell jó csapatot verbuválni. Cikksorozatunkban ilyen gyöngyszemeket válogatunk össze. Elsőként a német bajnokságot vettük górcső alá. Következő részünkben a spanyol bajnokságból, a LaLigából hoztunk jobbnál jobb lapokat.

A LaLiga csapatépítők álma termesztésen Messi, Griezmann és társaik beszerzése, de azért elég kevés az esélyünk, hogy rögtön a játék elején kezelésbe vehessük őket. Szerencsére viszont vannak büdzsémegoldások bőven, és a németekkel ellentétben itt erős csatárokat is találunk. Nézzünk rá a keretre!

Mario Hermoso 80 OVR

Varane-ra és Ramosra egy picit várni kell, vagy a tavalyi közönségkedvenc Diego Carlos esetében is valószínűleg mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk. Addig is itt van Hermoso. Sebessége okés, védelmi statjai 80 körül mozognak. Fizikumával nincs gond, a workrate gond lehet. Passzai jók, és egy kezdő középvédőnek tökéletes választás.

Jules Koundé 79 OVR

Hermoso mellé én Koundé-t választottam. Francia mivoltából könnyen kombinálható, ezenkívül a statjai nagyon szemrevalóak. A gyenge pontja egyértelműen a Stamina mutatója, de egy középvédő esetében elég lehet a 69.

Ander Capa 81 OVR

Mivel Arias ligát váltott és erre fel is hívtátok a figyelmemet, ezért hoztam helyette egy következő kiszemeltet. Capa védekezési statjai közel 80-as értékkel bírnak. Bőven van Stamina és fizikum is. Labdakezelése pöpec,. Jó kis kezdő lap.

Sergio Canales 82 OVR

Canalest én ingame mindenképpen egy támadó középpályásként alkalmaznám. Dribbling és passz mutatói is igen impozánsak. Mellé jó helyezkedés távoli lövések és befejezések is érkeznek. 3-as gyengébbik láb miatt még lehet baja, de a játék elejére szerintem egy nagyon impozáns lapnak néz ki. Én mindenképp őt választom, ha LaLiga mellett döntök.

Héctor Herrera 81 OVR

A mexikói már tavaly is jó kezdőlapnak számított. Védekezési statjai majdnem mind 80 körül mozognak. Rövid passzai igazán mutatósak. H/H workrate-hez pedig párosult Stamina és agresszió is. A sebességéhez mindenképp adni kell egy chemyvel, de alapvetően szerintem nagyon erős kezdő lap.

Marcos Llorente 82 OVR

A Bundesligaból Emre Cant méltattam, a LaLiga esetében ez a személy Llorente. Elképesztő jó lapot kapott idén. Majdnem minden fontos statja 80 körül mozog, emiatt egy nagyon erős box to box középpályást kapunk. A Balance egy picit aggasztó, de majd játékon belül kiderül, hogy pontosan mit is tud. Mindenképp nem lesz egy olcsó vétel, de jó kezdet lehet a csapatunk felépítéséhez.

Lucas Ocampos 82 OVR

A tavalyi évben hányan hitték azt, hogy Messit nyitottak és Ocampos esett a TOTS-ból? Gyorsasága nem rossz, lövés értékei nagyon erősek. Rövid passzai jók. Labdakezelése nem rossz, egyedül a Balance nagyon gyenge, de a physicality statjai viszont nagyon erősek. Én mindenképp adok neki egy próbát. Második napra jó lesz.

Inaki Williams 81 OVR

Inaki Williams lapját az elmúlt két évben nagyon imádtam. A tavalyi FUTMAS kártyáját még februárban is használtam, annyira bevált nekem. Idén egy stattal kisebb, de ez nem akadályozza meg abban, hogy elsuhanjon az ellenfél védői mellett. A 2-es gyengébbik láb, még mindig komoly érvágás, de szerintem idén is hasonlóan erős kezdő lap, mint eddig.

Ezek lennének számomra a legfontosabb LaLiga játékosok. Persze vannak pozíciók, amiket kihagytam, de azokat már rátok bízom.

Ti kit raknátok mindenképp ebbe a csapatba?

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×