Egy héten belül indul a FIFA 21 szezon, az EA Sports már készíti is elő az applikációt. A visszatérő játékosok ajándék csomagokat is kapnak.

Bő két hét múlva megjelenik a FIFA 21, ami azt jelenti, hogy szépen lassan tényleg leáldoztak a 20-as verziónak. Ezzel nincs is baj, a koronavírusra való tekintettel tartalom terén így is kihozta a maximumot az aktuális Fifából az EA Sports. Viszont már a kanadai cég is az új irányába kacsintgat, minden új infó, amit a napokban kaptunk már a 21-re vonatkozott.

Minden vérbeli játékos a Web App megjelenésétől számítja az új ciklus kezdetét. Ez az a pont ugyanis, amikor már élesedik a piac, nyithatjuk a pakkokat és építhetjük a csapatunkat, hogy a kezdéskor ne ilyesmivel kelljen bajlódni. A transfer-gépek ilyenkor a legaktívabbak, sokan több százezer Coint szednek össze az applikációs időszak során.

Az EA pár órája lerántotta a leplet a megjelenési dátumról, ha minden igaz szeptember 30-tól ugorhatunk fejest a FIFA 21 újdonságaiba a Web Appon keresztül.

Több ízben is fontos a dátum, ugyanis a kiadó a „visszatérő jutalmakat” is ekkortól fogja kiosztani a játékosoknak. Azoknak tehát, akiknek megvolt a FIFA 20, ajándékcsomagokat fog adni az EA Sports, amiket már a Web App startjának napján megkapnak.

 

Egyéb érdekesség, hogy az információs buborék megerősítette, lesz FIFA 22 is, bár ez már valószínűleg senkit nem lep meg.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×