Új sorozatunkban olcsó, de erős kártyákat nézünk át. Ha nem tudod, hogy milyen ligával indulj, vagy kire érdemes figyelni a Bundesliga keretéből, mi segítünk.

 

Pár nap és elindul a grind a FIFA21-ben. Szerdán startol a WebApp, így elkezdődhet a csapatépítés az új szériában. A játék legelején még senki se rendelkezik sok zsetonnal (kivéve, ha nyitottál egy nagyon mázlisat, vagy egy házat ráköltöttél FIFA pontra), így viszonylag olcsó megoldásból kell jó csapatot verbuválni. Cikksorozatunban ilyen gyöngyszemeket válogatunk össze. Elsőként a német bajnokságból a Bundesligából hoztunk jobbnál jobb lapokat.

A Bundesliga csapatépítők idén már Timo Werner nélkül kell nekivágjanak az új fejezetnek. A legerősebb játékosok természetesen továbbra is a Dortmund, valamint a Bayern München keretében találhatók, de azért rajtuk kívül is akad jó néhány profi játékos, akiknek a kártyáját érdemes végignézni. Lássuk, hogy kiket válogattam Németországból.

Lukas Klostermann 80 OVR

80-as értéke ellenére Klostermann elég erős lapnak számít. Értékeit végignézve mindennel rendelkezik, amire egy jó kezdő középvédőnél szükségünk van.

88-as Sprint Speed miatt képes felvenni a leggyorsabb játékossal is a versenyt. Védekezési statjai 80 fölött vannak. Emellett ereje is van és állóképessége is. Szerintem egy igazán erős lap, valószínűleg nem hagy cserben a védelemben.

Manuel Akanji 78 OVR

Klostermann mellé Akanjit, vagy klubtársát Piszczeket raknám. Ismét rendkívül jó statokkal rendelkezik. Védelmi értékei közel 80-asok, emellett van sebessége is. Ereje, agressziója is elég, ráadásul vele hosszú előre íveléseket is választhatunk.

Emre Can 82 OVR

Emre Can lapja valami elképesztő, szinte minden fontosabb statja 80 környékén mozog, amit egy jó chemy-vel még tovább növelhetünk. Elsőként VKP poziban játszatnám, a Medium/High Workrate miatt. Valószínűleg meta kártyának fog számítani, így jó sok zsetonba bele fog kerülni, de ettől a laptól idén sokat várok.

Thomas Delaney 81 OVR

Egy hasonlóan erős játékos, mint Emre Can. Védelmi értékei mind 80 fölött, mellé 90-es Stamina párosul, ami elképesztő. Sebességén lehet csiszolni, de erre vannak a chemistry lapok. Dribbling oké, passzai jók lesznek. Mindenképp védekező középpályásként használjuk.

Kevin Mbabu 79 OVR

A svájci már évek óta folyamatosan szerepel az OP lapok között. 89-es Pace miatt nem kell Shadow chemyt ráraknunk, valamint a Stamina mutatója is igazán szemrevaló. Itt mindenképp a Védekezési statok növelésére kell rámenni, de strong linket ad Akanjival és Zakarival is.

Konrad Laimer 82 OVR

Laimer is egy elég masszív védekező középpályásnak ígérkezik. Statjai kiválóak, és egy Emre Can mellé tökéletesen illik, mint takarítószolgálat. Érdemes rajta is gondolkodni, mint alternatíván.

Persze az adatbázisban még szerepel pár játékos, akiket nem emeltem ki. Nálam a legnagyobb gyenge pont, hogy nem találtam olyan csatárt a Bundesliga keretében, aki a játék elején lenyűgöznének. De védekezésben és középpályán mindenképp jó lehetőségekkel vár minket a német csapat.

Ti még kit emelnétek ki Bundesliga keretéből?

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×