Miközben már tudjuk, hogy hogyan néznek a Fall Guys figurái a gúnya alatt, nem is olyan meglepő, hogy beléptek a Skyrim világába.

Móka, móka és még több móka. Ez jellemzi az utóbbi idők egyik legnépszerűbb online battle royale játékát, a Fall Guys-t. A vicces figurákkal, színes és mókás világgal megjelent játék hamar a közönség egyik kedvence lett. Vannak viszont olyanok, akik teljesen más világban is el tudják képzelni a színes babokat.

A Fall Guys figurái most elfoglalták a Skyrim világának vidékét.

Kép: NexusMod

Jól tudjuk, hogy jelenleg már több mod jelent meg a The Elder Scrolls: Skyrimhoz, mint bármi máshoz. Nemrég például valaki 300 moddal együtt futtatta a játékot. Mégis most lehetőséget kapunk arra, hogy úgy játsszuk a játékot, ahogy eddig még soha.

A múlt héten a Mediatonic egyik dizájnere megmutatta, hogy milyen szörny lapul a cuki Fall Guys ruhák alatt, így tulajdonképpen simán el tudjuk képzelni őket a Skyrim világában. Ám a most megjelent modban nem a valós külsejük, hanem a színes, cuki ruci jelenik meg, ami valljuk be, meglepően elüt a Skyrimtól. Mégis rendkívül vicces.

Már az első perceket, a játék legikonikusabb jelenetét sem lehet kibírni nevetés nélkül. Itt aztán tényleg minden, még a sárkány is Fall Guy-já változik.

 

 

Miután eljutsz addig, hogy bejárhatod az egész világot a játékban, gyakorlatilag a játék minden részét élvezheted, minden szörnnyel megküzdhetsz, mindenkivel beszélhetsz, a különbség csupán annyi, hogy mostantól mindenki Fall Guy. Ha valamiért, hát ezért azt gondolom, érdemes újra játszani egy kicsit a Skyrim-mel.

Ha szeretnéd kipróbálni a modot, bátran töltsd le azt a NexusMod oldaláról. Ha pedig hasonlóan szürreális élményre vágysz, simán töltsd le a Resident Evil 3 Fall Guys modot is, ami szintén garantált szórakozás.

Kép: NexusMod

Jó szórakozást!

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×