Egy Skyrim játékos egy teljes listát is mellékelt, melyben megnézhető az összes telepített mod. Jelentős grafikai fejlődés látható a modoknak köszönhetően.

Annak ellenére, hogy majdnem 9 éve jelent meg, a The Elder Scroll V: Skyrim továbbra is ellenáll az idő vas fogának. Kitartóan tartja fent játékosbázisát, és még ma is számtalan playernek kínál rengeteg kihívást, élményt és örömöt.

Ez részben annak is köszönhető, hogy az évek során számtalan mod készült hozzá, mellyel a lelkes rajongók még tovább bővítették a világot. A NexusMods több mint 1.7 milliárd mod-letöltésével nyugodtan kijelenthető, hogy az egyik legnépszerűbb cím a webhelyen.

A közelmúltban egy Reddit felhasználó, 955StarPooper úgy döntött, megmutatja a Skyrim azon példányát, melyhez már több mint 300 kiegészítő modot telepítettek. Nem csak látványában érdekes így a játék, de akkor válik különösen érdekessé, mikor megnézzük, milyen a játék a modok nélkül.

 

 

Ahogy a fenti videókból is látható, például Whiterun városa nem olyan a modokkal, mint az alapjátékban. A grafika, a textúra, a felbontás és még sok más átalakításával (ideértve a plusz növényvilág hozzáadását) az egész város az alapoktól lett újjáépítve.

Mivel több mint 300 mod került be a játékba, agy itt nehéz lenne felsorolni azok, de szerencsére erről készült egy nagyon szép lista. A listában nem csak a modok neveit lehet megtekinteni, de a letöltési link is megtalálható mindegyikhez.

A modok listáját itt találjátok.

A listán átnézve úgy tűnik, hogy a modok többsége grafikai javítást tesz lehetővé. Érdemes körülnézni, amennyiben te is szeretnéd kicsit feldobni a játékodat.

Neked hogy tetszik a játék így modokkal?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×