A Fall Guys karakterei aranyosak, színesek és olyanok, mint egy finom gumicukor. A szörnyű valóság azonban az, hogy mutánsokat rejt a ruha.

A Fall Guys megjelenése után szinte azonnali igazi sláger lett a játékosok körében, köszönhetően a szórakoztató játékmenetnek és különösen színes, cuki grafikának és világnak. A játék karakterei könnyen felismerhetők és persze valamennyire testreszabhatók, és igen vicces, amikor a kis pufi cukorkák elesnek, pörögnek, forognak.

Mindenkit ki kell ábrándítsunk, ugyanis a cuki jelmez alatt egy szörnyű lény lapul.

Kép: Fall Guys

Lehet, hogy egyesek számára most egy világ omlik össze, ugyanis a fejlesztők bemutatták azt a horrort, ami a karakterek külseje alatt lapul. A Mediatonic vezető concept artistja, Tudor Morris az Instagramon tette közzé, mi is rejlik a karakterek mögött.

Fall Guys – Monster Guys

„Néha szeretek tönkretenni szép dolgokat, és szeretem a különös anomáliákat, így gondoltam felteszek pár alkotást számotokra. Mindenki értelmezze, ahogy akarja, a továbbiakban nem kommentálnám” – írta  Morris.

Kép: Instagram

Amint látható, Morris értelmezésében egy furcsa, földönkívüli lény jelenik meg, hosszú nyakkal és kiálló szemgolyókkal. Olyan magas, mint egy ember, 183 cm. Érdemes megjegyezni azt is, hogy a Fall Guys hivatalos Twitter-fiókja kánonként ismerte el a képeket, tehát ez található a karakterek alatt, akár tetszik, akár nem.

Kép: Instagram

Az is kiderült, hogy bár a kis lények ilyen horrorisztikusan néznek ki, rendkívül boldogok. Azt biztos, hogy a Fall Guys fejlesztői zseniálisan hülyék. Valószínűleg senki nem számított ilyen poénra, és mégis meg tudnak lepni. Én még azt szeretném látni, hogy milyen, amikor a lény kijön a ruhából.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×