Nitr0, a Liquid ex-irányítója a közelmúltban elbúcsúzott csapatától, a folytatásról azonban nem tudtunk semmit. Úgy néz ki megvan, mit tartogat a jövő.

A Riot Games által fejlesztett VALORANT rengeteg játékost vonzott be már a béta alatt, a teljes megjelenéssel pedig komoly versenyhelyzetbe hozta a CS:GO-t. Több profi játékos is átpártolt a VALVE játékától az új üdvöskéhez, ez a tendencia pedig ugyan lelassult, meg nem állt.

A közelmúltban számoltunk be nektek róla, hogy nitr0, aki már évek óta a Team Liquid irányítója, otthagyja csapatát. Ekkor még a folytatásról nem lehetett semmit tudni, a rivaldafény pedig hamar Pasha és Moses csatlakozására terelődött.

Nitr0 már tudja, mit akar csinálni

A múlt heti búcsúzása óta nitr0 rengeteget streamelt VALORANT-ot a saját Twitch csatornáján. Kedvenc karakterei között ott van Raze, Phoenix és Jett is.

Állítólag már több csapat is felkereste a Team Liquid vezetését, hogy a hivatalos dolgokban is megegyezhessenek. A Liquid volt vezetője Immortal 3-ban fejezte be a besorolóit, azóta pedig a Radiantért küzd.

Érdekesség, hogy shroud is több ízben pedzegette már, hogy visszatérne a VALORANT-ban, eddig azonban semmi konkrétumot nem hallottunk tőle sem.

Elképzelhető, hogy titokban egy amerikai szupercsapat van készülőben? Erre csak az idő adhat választ.

A fejléc forrása az ESL

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×