A lengyel legenda streamerként csatlakozik a Team Liquid csapatához, melyet egy nagyon hangulatos videóval leplezett le az amerikai egyesület.

Miután közel egy éven keresztül teljesen eltűnt a profi CS közeléből, most visszatér PashaBiceps, a lengyel legenda. Az új otthona a Team Liquid, itt viszont nem a profi csapathoz csatlakozik, helyette a streamer gárda új tagja lesz.

A Team Liquid menedzsere, Steve „Jokasteve” Perino így nyilatkozott Pasháról:

„Pasha több mint egy évtizeden át meghatározó része volt a CS közösségnek. Igazán profi, rendkívül pozitív és egy szuper személyiség. Igazi megtiszteltetés őt a csapatban üdvözölni, ahol tovább élhet az öröksége.”

Pasha az egyik leghosszabb múlttal rendelkező játékos a CS közösségben. Egészen 2012-ig kell visszamennünk, ekkor kezdődött minden az ESC Gaminggel. A legsikeresebb mégis a Virtus.Pro csapatával volt, ahol a srácok öt éven keresztül voltak együtt.

Egy időben a VP a világ egyik legjobb csapataként volt nyilvántartva, ez elmúlt néhány év azonban nem volt kegyes az orosz egyesülethez. Egyre több volt a sikertelen szereplés különböző eseményeken, aminek a csapat széthullása lett a vége.

 

Miközben Pasha egyelőre tényleg csak a streamer csapat tagja lesz, elképzelhetőnek tartjuk azt is, hogy esetleg szükség esetén beugorjon. Erre az élőszereplős rész vége enged következtetni.

Ti örültök, hogy Pasha újra bekerült a CS:GO vérkeringésébe?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×