Korábban Eric ‘adreN’ Hoag látta el a Team Liquid csapatában az edzői szerepet, nemrég azonban elváltak útjaik, helyére pedig a népszerű kommentátor, Moses érkezett.

Moses az elmúlt időszakban abszolút kiemelkedő személyisége lett a CS:GO közösségnek. 2015-ben kezdett el keményen ráállni a játékra, azóta szinte kivétel nélkül minden nagy esemény kommentátori gárdájában szerepelt.

A már veteránnak számító játékos és kommentátor nem is lehetne jobb választás a Team Liquid élére, hiszen kevés olyan ember van, aki jobban ismerné az NA csapat játékát, mint Moses.

A népszerű kommentátor az elmúlt 20 évben folyamatosan valamilyen kapcsolatban volt a Counter-Strike-kal. Ezt csak tetőzi az utolsó 5 év, melyben kvázi a játékkal feküdt és kelt.

Ha aktív játékosként nem is alkotott maradandót, kommentátorként a legjobbak egyike lett, most pedig új kihívást keres. A cél, hogy a Team Liquid edzőjeként magasba emelhesse a srácokkal a Major trófeát.

 

A Liquid Moses bejelentése nélkül is egy rendkívül erős hetet zárt volna. Először is érkezett a hír, hogy Nitr0 elhagyja a csapatot, majd nem sokkal később bejelentették, hogy Pasha Biceps-szel bővül a streamer gárda.

Az egyetlen rossz hír az egészben, hogy emiatt biztosan kevesebbet halljuk majd Moses hangját a következő időszakban.

Szerintetek sikeres lehet a Team Liquid Moses irányításával? Vajon aki jó játékos és kommentátor, könnyebben lesz jó edző is?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×