Idén tényleg valami nagy dobásra készülhet az EA, ugyanis annak titokban tartásáért mindent megtesz a kiadó. Tényleg ez lehet AZ az év?

Mindenki nagyon izgatott a FIFA 21-el kapcsolatban. Miután kaptunk egy elég véleménye borítót, majd egy még vadabb előzetest, sokak elbizonytalanodtak, hogy idén mit is kapunk FIFA 21 cím alatt. Szerencsére azóta egész pozitív jelek érkeztek, sőt, a kiszivárgott infók is csupa jóra engedtek következtetni.

Az EA is biztosan nagyon örül annak, hogy a játékosok bizakodóak és nagyon várják már az új epizódot, van azonban ami mellett nem mennek el szó nélkül. A kiadó már korábban is elmondta, hogy augusztusban nagy bejelentésekre lehet számítani. Érintett lesz az Ultimate Team, a karrier mód, a VOLTA és tulajdonképpen minden része a játéknak.

Éppen ezért szeretnék ők, a saját módszereikkel leleplezni az újdonságokat

Ennyi maradt a FIFA 21-es szivárogtatásokból

Az EA talán még sosem volt ennyire kemény egy játék megjelenése előtt. A FIFA 21-ről a napokban kiszivárgott rengeteg tartalom. Ezekben érintett volt a menük kinézete, a gameplay és még a bétából is került ki anyag.

Az interneten megjelent videókat látva NepentheZ is bizakodóba fordult át. Ő is úgy gondolja, talán ez lehet az az év, mikor tényleg újra régi pompájában örvendhetünk egy FIFA epizódnak. Igen, minden évben ez van, pontosan tudjuk.

A játék megjelenése még messze van. Az október 9-es dátum még jóval odébb van, addig még sok változáson eshet át a játék. A teljes kiadás előtt elérhető demó sem mindig tükrözi a játék végleges állapotát, így a most kiadott anyagokból kár lenne messzemenő következtetéseket levonni.

Ti várjátok már a FIFA 21-et? Szerintetek tényleg az idei lehet a megváltó epizód?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×