A tegnapi hírek egy része beigazolódott, tényleg Mbappé van a FIFA 21 borítóján. Vagy inkább Mbappé portfóliójára írták rá a FIFA 21 szöveget?

Megvan az az érzés, mikor elfelejtesz megcsinálni egy munkát és öt perc alatt csapod össze, majd teljes elhivatottsággal kell kiállnod mellette? Valószínűleg a designer csapat is így érezhetett, mikor prezentálta a FIFA 21 borítóterveit, változtatni viszont már nem volt idő.

Tegnap írtunk róla, hogy kikre lehet számítani a borítón, ebből eddig csak Mbappé igazolódott be.

Ha hihetünk a híreszteléseknek, lesz még borító Haalanddal, Trent Alexander-Arnolddal és Joao Felix-szel is. Amíg ezeket nem mutatják meg nekünk, mi megmutatjuk nektek azt, ami már biztos.

FIFA 21 Standard Edition

FIFA 21 legolcsóbb verziójának borítója lett talán a legemészthetőbb. Mbappé itt még focimezben feszít, bár a fehér, kvázi kimaradt részekre már itt sem tudunk értelmes magyarázatot adni.

FIFA 21 Champions Edition

A középső verzió a Champions nevet kapta. Ennek már kicsit portfólióbb szaga van, a francia sztár már egy alsóbb képen pulóvert húzott a PSG szerelésre.

FIFA 21 Ultimate Edition

Az vitathatatlan, hogy Mbappé az egyik, ha nem a legnagyobb ígéret manapság a labdarúgásban. A legdrágább FIFA 21 kiadás borítója alapján viszont már abban sem vagyunk biztosak, hogy a dobozban ott lesz-e a játék, vagy csak egy Mbappé fotógyűjteményt kapunk.

Abban azt hiszem mindenkivel megegyezhetünk, hogy minimum újszerűek lettek a FIFA 21 borítói. Az teljesen világos, hogy az új generációt valamivel felismerhetővé kell tenni, az viszont talán erős, hogy ennyire elkanyarodtunk a labdarúgástól.

Nektek tetszenek a FIFA 21 borítóképei? Ti melyik verziót tervezitek megvenni idén ősszel?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×