A játékosok már tűkön ülve várják az új Operation érkezését.

A napokban titokzatos tweetek hada tűnt fel a hivatalos CS:GO twitter profilján, aminek a valódi okát egyelőre csak tippelni tudjuk. Egyesek szerint a 128 tickes szerverek érkezésének köszönhettük az apropót, míg mások szerint végre új operation érkezik.

Az új játékosok valószínűleg értetlenül állnak a dolog előtt, elvégre idén márciusban ért véget az Operation Shattered Web, az OG-k viszont pontosan tudják, hogy mindez a Hydra küldetések közelébe sem ért. Tibor Miklós ezért saját kezébe vette a dolgokat és összeállított egy új Operationt, amihez a pályákat és skineket a Valve-hoz hasonlóan a workshopból válogatta ki. Nos, ezúttal is remek munkát végzett.

A grafikus 11 fegyverskint, 5 pályát és két új késskint vonultatott fel az Operation Elysium névre hallgató kollekciójában. Ezek között helyet kapott Zenith is, ami KODIAK és R.man új közös pályája. Egyedül a kések lettek megosztók, ott ugyanis nem a manapság divatos csilli-villi dizájnok közül válogatott a grafikus, helyette maradt a szolidabb daraboknál.

Kíváncsian várjuk, hogy mire is készül valójában a Valve… Szerintetek?

A Leet shop tele van CS:GO-s cuccokkal, Te szétnéztél már?

×