A Valve ledobta az atomot vagy csak egy egyszerű trollkodásról van szó?

A tegnapi Twitter botrányok után a Valve mint egy géniusz, úgy csapott le az ötletre: hirtelen elkezdték szétspammelni az üzenőfalukat, mindenféle random kiírásokkal. Ezeket tegnap egy csokorba gyűjtöttük. A rajongók pedig hamar előálltak

egy igencsak kézenfekvő megfejtéssel, ami nem más, mint a 128 tickes szerverek érkezése.

 

A legtöbben a következő tweeten akadtak fenn:

Amikor kompetitívezel, a legjobb szín, amit kaphatsz, az a lila”.

Ez most lehet, hogy egy egyszerű mém, ugyanis a CS:GO közösségen belül sokan poénkodnak a „fuckin’ purple” kifejezéssel, de sokak szerint valami más van a dolgok mögött. A mondat eleje érthető, a lila viszont lehet akár egy kód is, egyesek szerint egy RGB színkódról van szó, ami a lila esetén nem más, mint: 128,0,128″.

Vajon véletlen lenne? / Kép: RGB.to

Sokan várnak már a 128 tickes MM szerverek érkezésére, amit a Valve ez idáig nem lépett még meg, állításuk szerint ugyanis sokak gépe nem elég erős a gyorsabb kommunikációhoz. Érthető módon a 128 tickes szerverek esetén jól jön, ha megvan a 128 fps, sokaknak viszont gyengébb géppel kell játszaniuk, amivel még nagyobb hátrányban lennének a jobb géppel rendelkezőkkel szemben.

Lehet, hogy most jött el az idő és végre meggondolta magát a Valve?

Mi csak reménykedni tudunk benne.  Nem mellesleg HenryG is épp ezt állította korábban. Őszintén szólva nem is hangzik túlságosan elrugaszkodottnak, elvégre 2020-at írunk már, ahol a jobb gépek akár 500-600-fps-t is képesek produkálni. Aki pedig kevésbé kompetitív játékra vágyik, annak továbbra is ott lesznek a könnyed meccsek.

Korábban HenryG is említette, hogy hamarosan jönnek a 128 tickes MM szerverek

Reméljük hamarosan megtudjuk, hogy valójában mire is gondoltak a CS:GO fejlesztői.

Erre emlékszel még?

HenryG már tud valamit – Néhány hónapon belül jöhetnek a 128 tickes MM szerverek

×