A CS:GO Twitter oldalán nemrég megjelent néhány poszt, ami jelentős jövőbeli változásokra utalt. Ám lehet, hogy ezek nem szándékosan kerültek ki.

A CS:GO Twitter oldalát valószínűleg feltörték. Persze nem bitcoint akartak vele vadászni, ahogy azt tegnap tették több ismert felhasználó esetében. Ugyanakkor a játékosok olyan üzeneteket kaptak, melyek arra utalnak, hogy akár nagy változások is várhatók a CS:GO-ban a jövőben.

Lehetséges, hogy hamarosan elindul az új operation?

Kép forrása: Valve

A Valve hivatalos CS:GO Twitter oldala nemrégiben érdekes bejegyzéseket tett közzé, melyen a közösség igen meglepődött. A posztok nem tűntek szokatlannak, hiszen a CS:GO játékosok nem először látnak ilyet: jön egy vicces twitter bejegyzés, majd valamilyen változás a játékban. Eddig semmi szokatlan, igaz?

Az tegnapi három poszt a következő volt:

Természetesen mindhárom poszt azóta törlésre került.

A három bejegyzés mellett a CS:GO fiók profilképe és a fejléc is megváltozott: Mirage map képe került ki. Emiatt persze sokan hihették, hogy legközelebb Mirage mapja kerül átdolgozásra. Később aztán persze minden visszatért a rendes kerékvágásba, és kikerült az alábbi poszt:

„Nagyon sajnáljuk. Úgy tűnik, hogy valaki posztolt a nevünkben a Twitter fiókunkkal.

… Hacsak?”

Nyilvánvaló, hogy a dolog kissé kétértelmű. Vagy az történt, hogy valóban valaki feltörte a fiókot és a Valve nevében posztolt „elvileg” ésszerűtlen infókat, vagy ez csupán egy trükk. A utolsó poszt ugyanis simán utalhat arra, hogy a Valve munkatársai valóban előre jelezték a nagy változásokat.

Lehet, hogy átdolgozzák Mirage mapot? Lehet, hogy megváltozik az AWP? Egyelőre nem lehet tudni, hogy a dolog tudatos volt, vagy valóban valaki gúnyt űzött a CS:GO-val?

Mindenesetre elég fura lenne, ha egy random hacker ilyen posztokat tenne ki, ha feltörné a rendszert. Maradjunk annyiban, hogy valószínűleg a közeljövőben nagy változások elé nézhet a CS:GO.

„Elnézést, úgy tűnik, valaki a nevünkben írt cikket. Hacsak ….. Source 2?” – Leet.hu

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×