A The Gaming Merchant szerint Loba karakterdizájnja miatt az Apex Legends legújabb karaktere nagy problémákkal néz szembe a csaták során.

Már a múltkor is írtunk róla, hogy az Apex Legends legújabb karaktere nincs a helyzet magaslatán. Nem elég, hogy a karaktert kevés esetben választják a játékosok az évad során, a hitboxával is vannak gondok. Mind a hitbox, mint pedig a karaktermodell aggodalomra ad okot.

Egy Apex Legends Youtuber most mélyen belemerült Loba tervezésének részleteibe, és még sürgetőbb kérdést talált, mint a hitbox. Kiderült ugyanis, hogy Loba fejének perspektívája nem teszi lehetővé, hogy a karakter teljesen láthatatlan legyen, mikor egy objektum mögé bújuk.

Mindez olyan esetet eredményezhet, ami miatt a játékos akár több fejlövést is bekaphat, anélkül, hogy tudná, hogy a karakter feje kilóg.

 

Loba kamerája további probléma. A nézet nem ott van, ahol a többi karakternek. Amikor lehajol, az egész feje a fedezék felett látható marad” – mondta a Youtuber.

Nos, mindez sajnos azt eredményezheti, hogy néha a játékosok azt hihetik, hogy biztonságban vannak a fedezék mögött, de a karakterdizájn miatt ez nincs így. Szerencsére azonban, ha ezt a Respawn fejlesztői meglátják, könnyen javíthatják azt. Persze jogos a kérdés, hogy miért nem tették meg eddig?

Szerinted is okoz problémát Loba karakterdizájnja az Apex Legends-ben?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×