Nemrég egy Apex Legends statisztika rávilágított arra, hogy mely karaktereket kedvelik a legjobban a játékosok, mióta elindult a játék 5. évad.

Sajnos az a helyzet, hogy az Apex Legends 5. évadának új karaktere Loba, nem igazán nyerte még el a játékosok tetszését. Legalábbis egy nemrég készült játékosokat figyelő statisztika alapján. Minden évad elején általában érkeznek karakterváltozások, melyek befolyásolják a metát. Nézzük, mi változott legutóbb, és milyen karakterek kerültek előtérbe!

A DreamTeam.gg statisztikái szerint jelenleg Wraith a legnépszerűbb karakter mind a PC, mind pedig a konzolfelhasználók körében. Pathfinder és a Lifeline a második és a harmadik helyen áll, 10,56%-kos és 8,73%-kos választási aránnyal.

Kép forrása: DreamTeam

Ami a lista alját illeti, a Revenant az utolsó, annak ellenére, hogy nem is olyan rég, a negyedik évad elején került be. Ő jelenleg a legkevésbé használt hős.

Bár ahogy a képen is látszik, a DreamTeam.gg nem rendelkezik adatokkal Loba választási arányát illetően, az Apex Tracker már segít ebben. Az ő statisztikáik szerint a karakter a legkevésbé játszott karakterek között van. Megállapításuk szerint valahol Crypto felett helyezkedik el a listában.

Kép forrása: Apex Tracker

Érdekes, hogy annak ellenére, hogy meglehetősen jelentős buffot kapott, Mirage még mindig nem került a lista élére. Fontos megjegyezni, hogy a rangsor nem a legerősebb karaktereket jelöli, hanem azt, hogy melyek a játékosok körében a leggyakrabban választott hősök az ötödik évadban.

Te melyik Apex Legeds karakterrel játszol a legtöbbet?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×