Egy nemrég felfedezett hitbox-probléma alapján úgy tűnik, hogy Loba sokkal könnyebb célpont lehet az ellenfél számára, mint azt gondolnánk.

Az Apex Legends világába nem is olyan rég került be Loba, aki igazán felborzolta a játék történetét is. Annak ellenére, hogy megjelenésekor óriási volt a hype, a karakter nincs a legkedveltebb hősök között. A statisztikák alapján nem igazán sokan játszanak vele.

Kép forrása: Apex Legends

Az már csak hab a tortán, hogy úgy tűnik, a hitbox miatt hátrányba is kerülhet az, aki vállalja, hogy irányítja őt a meccsek során. Nemrég ugyanis valaki feltöltött egy videót, ami jól mutatja, hogy a hitbox komoly aggodalmakra adhat okot.

Bár a support karakter a karaktermodell szerint karcsú, ez nem feltétlen igaz a hitboxra. Nézzük csak!

Loba hitbox is having some issue around torso area which can be a problem from r/apexlegends

Talán jó hír, hogy hasonló esetekben a Respawn gyorsan reagált. Amikor például Octane vagy Wraith esetében merültek fel hasonló problémák, hamar átalakították a hitboxot. Ettől függetlenül viszont az ilyen problémák befolyásolhatják azt, hogy mennyire szeretnek meg egy-egy hőst a játékosok.

Loba kedvelői tehát most szembe kell nézzenek ezekkel a problémákkal, legalábbis addig, míg nem érkezik valamilyen javítás.

Te is tapasztaltad már Loba hitbox gondjait?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×