Felpörögtek a kinézetekért felelős emberek a Riot Games berkein belül. Hosszú ideje először érkezik új Hextech skin, de a Astronaut család is bővül.

Azok a játékosok, akik szorgosan gyűjtögették a Gemstone-okat, örülhetnek, hiszen új Hextech kinézet került be a PBE-re. Sajnos kipróbálni még nem lehet, egyelőre csak képeket kaptunk.

Tegnap mutatták be az új High Noon kinézeteket! Itt olvashatsz róluk bővebben.

Talán nem a legnépszerűbb dzsungeles választás Nocture, viszont megkérdőjelezhetetlenül egy fontos szereplője a League of Legends történetének. Ő rá esett a Riot Games választása, hogy megkapja a következő Hextech kinézetet, melyet 10 Gemstone-ért cserébe válthatunk majd ki.

Akiket ez nem mozgat annyira és inkább valami könnyen megszerezhetőt néznének a main hőseikre se csüggedjenek. A Riot a Hextech Nocture mellett további három kinézettel készül, amik már a 10.11-es frissítésben meg is érkezhetnek az élő szerverekre.

A 10.11-es frissítésben gyengül majd Syndra és Talon, buffolják az ADC-ket és megjön Volibear is!

Három taggal bővül az Astronaut kinézet család. Bard és Poppy mellett Gnar is űrhajós szerelést kap a következő frissítésben.

Astronaut Bard

Forrás: Riot Games

Astronaut Poppy és Gnar

Forrás: Riot Games

Minket mondjuk kilóra megvettek mind a három kinézettel. Bard digitális maszkja, Poppy copfját kiengedő szkafandere és Gnar hatalmas szemei mind megérnek egy vásárlást.

A három új kinézet mellé természetesen chroma csomag is érkezik mindegyik hőshöz. Örülhetnek, akik tolják a Pulsefire belépőt, ugyanis abból 300 valutáért kiválthatóak lesznek a három új kinézet mellett Teemo és Nautilus hasonló témájú kinézetének chromái is.

Ti melyik új kinézetet akarjátok először megszerezni a fenti négy közül?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×