Készül az új League of Legends ciklus, a 10.11. Mark Yetter Twitteren megosztott a követőivel egy listát, amiben részletezi a várható változásokat.

Jövő héten érkezik a League of Legends következő frissítése, a 10.11. Sokan várják már, ugyanis végre megérkezik Volibear VGU-ja, ami az előzetesek alapján igazán szórakoztatónak tűnik. Valószínűleg egy pár hétig mindenki a freljordi medveistennel lesz elfoglalva, ám ez nem jelenti azt, hogy egyéb egyensúly-változtatások nem érkeznek. Gondolni kell azokra is, akik nem tudják majd pickelni a felújított hőst.

Nekik a Riot Games némi metaváltoztatással kedveskedik. Erősítik összességében az alsó ösvényen teljesítő lövészeket, négy karaktert gyengítenek, ötöt pedig erősítenek.

 

Riot Scruffy – Mark Yetter – Twitteren osztott meg egy listát a követőivel, amiben részletezi a 10.11-es ciklus várható tartalmát. Életerő buffot kapnak a lövészek, valamint erősebb lesz a kései szakaszban Lucian, Kalista, Tristana és Vayne. A lövészeket érintő általános változtatások a Zeal tárgyak „családfáját” érinti, mindegyik iteráció kapott valami pluszt.

A középső ösvényesek fellélegezhetnek, Syndra végre megkapja a neki járó gyengítést. Mellé Janna, Talon és Graves fog csatlakozni a gyengített hősök csoportjába.

Folytatódik Fiddlesticks ráncfelvarrása, a felújított karakter még nem teljesít úgy, ahogy a fejlesztők szeretnék, így a 10.11-ben is buffot fog kapni. Meglepő módon Lux és Gangplank is erre a sorsra jut, de Hecarim és Kai’sa is pozitív irányba fog változni.

A pontos arányokat és részleteket még nem közölték a fejlesztők a közösséggel, ha véglegesítik a csomagot, akkor várhatóan pár napon belül erről is tudomást fogunk szerezni.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×