Senna még friss hősként nem rendelkezik sok kinézettel, az Irelia mainek viszont bőven van miből válogassanak. Most mindkettőjük vadnyugatiba öltözik.

Miközben a Riot aktívan dolgozik a kliens kijavításán és a toxic játékosokat is próbálják levadászni, azért a kreatív csapat sem ment pihenőre.

Új skincsalád nem mutatkozik be, helyette a High Noon kollekció bővül két új taggal. A vadnyugati sztoriba most Senna és Irelia csatlakozik, mindkettőjük egy őrülten szép kinézettel.

Kettőjük közül talán Senna érkezése izgalmasabb, hiszen párja, Lucian is már High Noon-ba öltöztethető. Azzal, hogy Senna is megkapja a vadnyugati kinézetet, egy újabb idővonalon harcolhatnak ellenségük, High Noon Thresh ellen.

A támogató kinézete rendkívül látványos, új animációk, effektek és hanghatások kísérik, miközben a kinézete is hatalmas változáson ment át.

Közben Irelia sem marad ki a jóból, bár talán kevésbé látványos, a top laner is megkapta a klasszikus retró hatást és még szárnyakat is, melyek kinyílnak, ha hazafele veszi az irányt.

Jelenleg mindkét kinézet elérhető a PBE-n, ha pedig semmi hibát nem talál a közösség, nemsokára az élő szerverekre is érkezhetnek.

Nektek Irelia vagy Senna kinézete jön be jobban?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×