Péntek 7 órát ütött az óra, ami annyit jelent megérkezett a Bundesliga TOTSSF csapata. Ti melyik játékost zsebelnétek be?

Előző hét pénteken a LaLiga TOTSSF csapata köszöntött be hozzánk. 2 játékost objectiven keresztül, többit pedig SBC formájában vagy csomagokból húzhattuk be.  Kedden Éder Militao két lapja köszönt be hozzánk, tegnap pedig a jutalom hibák miatt akár kétszer is választhattunk a player pickekben.

bundesliga A töltőképernyőn néhány laprészletet megmutatott nekünk az EA. Egy bayern játékos már biztos lesz a keretben, valamint egy CAM játékos is csatlakozik a FUThoz. Sokan úgy gondolják, hogy a bajorok közül  Gnabry, Coman vagy Lewa lapja van a főképernyőn, de Havertz is potenciális jelöltként szerepel a CAM lista élén.

 

A találgatásoknak most azonban vége, hiszen itt van és megérkezett a legújabb szezon csapata! A Bundesliga TOTSSF teljes kerete:

Objective útján Sabitzer és Dilrosun feloldható, SBC-be pedig Witsel érkezett. Ezekről a játékosokról, és kiváltásukról még bővebben fogok írni!

A játékosok jövő hét péntek este 7 óráig elérhetőek a pakkokban. A WL-re holnap reggel 10-ig tudtok regisztrálni, ha szeretnétek megszerezni a Bundesliga TOTSSF Player Pickeket. A hét során pedig játékos SBC-k, Upgrade pakkok, valamint garantált Bundesliga játékos is várni fogja a grindolókat, így figyeljetek a lejárati dátumokra, valamint arra, hogy mire és hogyan osztjátok be a pénzt!

Te melyik játékost látnád szívesen a csapatodba?

×