Tegnap ismét egy reward bug került elő, ugyanis a garantált LaLiga player pickeket nem mindenki kapta meg. A korán kelők viszont jól jártak.

A tegnapi napon már írtunk arról, hogy a Weekend League Player pick Rewardok hibásan kerültek bele a játékba. A TOTSSF alatt minden játékos, aki eléri a Gold 2, vagy magasabb szintet, az biztosan kap egy játékost az erősebb ligából. Akik tegnap reggel ezért ültek a konzolok elé, szomorúan tapasztalták, hogy nem feltétlenül azt kapták, amit kellett volna.

Az EA rögtön reagált is a problémára, és átmenetileg kivette a játékból a red pick lehetőségeket.

24 óra kellett ahhoz, hogy a problémát orvosolni tudják és a játékosok kibonthassák végre a rewardjukat. Azok jártak jól, akik még a player pickek levétele előtt kibontották a jutalmakat, ugyanis ők dupla jutalomban részesültek.

player

Ha te is ebbe a csoportba tartozol, akkor nézz fel UT-be és nyisd ki a második adag rewardodat is! Reméljük szerencsések lesztek és jó játékosokkal gazdagodtok. A dupla nyitás lehetősége, csak a Gold 2 és fölötte végzett játékosokra vonatkozik, és azokra, akik már egyszer átvették a red pickjeiket. A többiek sajnos csak egyet kapnak. Ha négy Messit sikerült nyitnod, többet nem beszélek veled.

Ti kiket szereztetek meg pluszban?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×