A csütörtöki Player Pickek megint bugosan kerültek be a játékba. A garantált LaLiga TOTSSF lapok nem mindenkinél jelentek meg.

Idén már nem az első alkalom, hogy a player pickekkel gond van. A TOTSSF alatt minden játékos, aki eléri a Gold 2, vagy magasabb szintet, az biztosan kap egy játékost az erősebb ligából. Akik reggel ezért ültek a konzolok elé, szomorúan tapasztalták, hogy nem feltétlenül azt kapták, amit kellett volna.Player Pick

A fenti képet Viktor osztotta meg az egyik csoportban, aki szintén a kevésbé szerencsések közé tartozik. Hiába érte el a Gold 2 szintet, a 4 játékos mind a török ligából származik. Az EA már hivatalos közleményt is adott ki az üggyel kapcsolatosan.

A hibát észrevették, de egyelőre még nem találták meg a forrását. Aki eddig nem bontotta ki a pickeket, az már nem is fogja tudni, hiszen a cég egyelőre letiltotta ezt a funkciót.

Így járt molnargabo is, aki épp a versenyén akarta volna felhasználni az új játékosokat. Ha beépíteni nem is akarta volna mindegyiket, a Militao SBC-be jó lett volna neki Rating növelés gyanánt. Hogy pontosan mikor kapjuk vissza a Player Pick rewardokat, még kérdés, valamint arról sincs hivatalosan közlemény, mi van azokkal, akik már kinyitották a jutalmakat. De reméljük, még a WL előtt megkapjuk az új játékosokat.

Nektek sikerült jó rewardot szerezni?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×